“Ge kentur nie-j-ommeene”, hoewel de zomervakantie nog moet beginnen komen de voorbereidingen voor de editie 2024 van het Bont Gemaauw er al weer snel aan. De commissie van het Bont Gemaauw is daarom weer op zoek naar talenten op allerlei gebied. Dus heb je een leuke act met zang of een (Zevenbergse) maauw? geef je dan snel op. Want dit jaar is de deadline voor inschrijving flink vervroegd.

Het Zevenbergs Bont Gemaauw een leut spektakel van Stichting Carnaval Zevenbergen, dat traditioneel 14 dagen voor de start van carnaval wordt gehouden in de Borgh. Aanmelden kan bij leden van Stichting Carnaval Zevenbergen of bij een van de commissieleden van het Bont Gemaauw, Frank van Oers (noadcom@planet.nl) of Michel van Opstal (m.vanopstal@home.nl). De deadline om aan te melden is 14 juli 2023. Uiterlijk 1 september 2023 wordt de deelname bevestigd, zodat er voor iedereen ruim voldoende tijd is om de act voor te bereiden.

Nadat alle aanmeldingen binnen zijn gaat de commissie er weer een gevarieerd en verrassend programma van maken. De opzet zal komende editie weer wat aangepast worden, want voor de eerste keer in elf edities zullen Van Epscheuten en Van Gummigalgen ontbreken. De commissie is natuurlijk al druk bezig met een originele nieuwe invulling. Veel blijft echter onveranderd… De talentvolle artiesten, de professionele ondersteuning van licht en geluid, het steeds weer veranderende decor en de Namaauw! Want ook dit jaar kunt weer samen met de deelnemers en onder het genot van een drankje het optreden nog eens evalueren. Kortom een gezellige carnavalsrevue die je gezien moet hebben.

Reserveer daarom alvast de data voor de volgende editie van het Bont Gemaauw 2024. Donderdagavond 25, vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari 2024. Het podium in zaal “De Vlakte” wordt dan weer omgetoverd tot een herkenbaar “Zeuvebultelaands” decór waar u zich direct thuis zult voelen.

Met een leutige groet, namens de leden van de commissie Bont Gemaauw.

Frank van Oers
Michel van Opstal