Bont Gemaauw weer op zoek naar (nieuw) talent.

Ben jij klaar om je verborgen (komische) talenten te onthullen? Met andere woorden UT schitter-d-aon alle kaante! Dan is het voor jou tijd om deel te nemen aan het Bont Gemaauw 2025, het leut spektakel van Stichting Carnaval Zevenbergen. We zijn weer op zoek naar “bont” talent, dat kan dus presentatie, dans, muziek een maauw of andere act zijn.

Waarom zou ik/we meedoen…

1. Unieke ervaring; Stap uit je comfortzone en betreed het podium. Het is de kans om je creativiteit te laten zien en te stralen voor een enthousiast publiek.

2. Gemeenschapsgevoel; Het Bont Gemaauw brengt mensen samen uit heel Zevenbergen en omstreken. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en oude bekenden te ontmoeten.

3. Eeuwige roem; Als je al eens gedacht hebt om deel te nemen, doe het gewoon! De beloning… een flinke dosis waardering en applaus.

De Bont Gemaauw commissie zal er alles aan doen om je daar waar nodig te ondersteunen. Ervaren (oud) deelnemers kunnen je bijvoorbeeld helpen met teksten, spel of act. Er is volop gelegenheid om te repeteren. Kortom geef je snel op bij Michel van Opstal of Frank van Oers via bontgemaauw@carnavalzevenbergen.nl (ook voor alle vragen, ideeën en opmerkingen natuurlijk).

Het Bont Gemaauw is volgend jaar 13 tot en met 16 februari en opgeven kan tot en met 1 juli 2024.

Met een leutige groet, namens de leden van de commissie Bont Gemaauw.