Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11-11 bal (seizoen 2023-2024)

zaterdag 11 november 2023 | 15:00 - 23:59

11-11 bal vanaf 15:00uur.

 

Zaterdag 11 november organiseren Stichting Carnaval Zevenbergen (SCZ), Jeugdraad de Kanniebouwers, Dinercafé Van der Hooft, Café Proost en Gasterij De Engel het jaarlijkse 11-11 festival. Het startpunt van het nieuwe carnavalsseizoen. Net als vorig jaar is ook dit jaar weer gekozen voor de Markt als plaats voor het openlucht festival. Daar openen om 15:00 uur voor iedereen gratis de ‘deuren’, waarna het ‘officiële’ programma start om 16:00 uur en door loopt tot 00:00 uur.

De buiten editie van voorgaande jaren, werd zowel door de organisatie als de bezoekers als zeer positief ervaren. Dit was voor SCZ voldoende reden ook dit jaar weer te gaan voor een middag- en avondvullend programma op het feestterrein op het marktplein. In samenwerking met diverse horecapartners en Jeugdraad De Kanniebouwers.

Op deze zaterdag verandert het Marktplein in Zevenbergen tot een ware carnavalstempel. Een podium met diverse tenten zorgen voor een goede atmosfeer als aftrap voor het mooiste seizoen van het jaar. Tijdens deze feestdag, terrein open om 15:00, passeren vele vaste onderdelen de revue maar ook nieuwe elementen zijn aan het zeer gevarieerd programma toegevoegd. Als gebruikelijk wordt op deze dag het Carnavalslied van het komend carnavalsseizoen gekozen. Worden de (nieuwe) leden van Raad van Elf en bestuur gepresenteerd. En daarna de officiële bekendmaking van de nieuwe Prins van het Zeuvebultelaand en zijn Ereraad.

Een unieke samenwerking tussen Stichting Carnaval Zevenbergen en Jeugdraad de Kanniebouwers.

Net als vorig jaar worden niet alleen de nieuwe leden van SCZ maar ook de nieuwe Jeugdraadleden gepresenteerd. Voor de tweede keer sinds het bestaan van de verenigingen vindt dit plaats tijdens hetzelfde evenement. Zo worden dus ook de minaretjes, Raad van 11 en Ereraad van de Jeugdraad gepresenteerd. En natuurlijk zullen ook de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses aan het aanwezig publiek voor gesteld worden. De presentatiemomenten worden door het goed gevulde programma geweven en zullen een goede interactie zijn tussen het ‘nu’ en de ‘toekomst’ van carnaval.

Het officiële programma start om 16:00 met muziek van bekende Zevenbergse DJ’s en in de middag de eerste artiest op het podium zal staan. Door de dag heen zullen ook diverse dweilbands hun muzikale kunsten tonen. Daarnaast zijn er de hele dag door optredens van bekende carnavals artiesten. Toegang tot het terrein is gratis, wel wordt carnavaleske kleding verwacht en geldt het beleid Nix18.

Alaaf en Tot 11 november ‘t Knijn

 WIE WORDT DE (NIEUWE) PRINS

VAN HET ZEUVEBULTELAAND???

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 11 november 2023
Tijd:
15:00 - 23:59
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Stichting Carnaval Zevenbergen
E-mail
info@carnavalzevenbergen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenplein
Markt
Zevenbergen,
+ Google Maps