Grijze Kuivebal 2024

(er zijn nog kaarten!)

Zaterdag 3 februari gaan de Grijze Kuiven (55+) in Theaterzaal de Vlakte (de Borgh) weer genieten van een middag vol gezelligheid en leut. We hebben gekozen voor een veranderde opzet met als thema van dit jaar: Disco Fever. Passende discokleding heeft u vast nog wel in uw kast liggen.

U kunt genieten van onder andere de Praotende Manne, die de presentatie en een “goeie maauw” verzorgen. De muzikale act van de middag is de voor vele grijze kuiven bekende Jose Sep. Zij weet er altijd weer een feestje voor iedereen van te maken. We sluiten het programma af met een pakkend optreden van de Bultse Herrie. Kortom: we gaan er samen een carnavaleske Disco van maken en laten zien dat je om die Grijze Kuiven nie heene kunt.

De zaal is open om 13.30 uur en we beginnen het programma om 14.00 uur met de binnenkomst van Preens Koen dun Eerste met zijn ereraad en raad van 11.

Denkt u nu: Daar moet ik heen, maar ik heb nog geen kaartjes; dan kunt u nog kaarten à 7 euro kopen bij de receptie van Hotel & Restaurant De Borgh. U kunt ook kaartjes reserveren via voorzitter@caranvalzevenbergen.nl. Die kaartjes rekent u dan op zaterdag 3 februari bij de ingang af.