Inschrijven kinderoptocht

Wij vinden het erg leuk, als je mee wilt doen met de kinderoptocht op zaterdag 10 februari in het Zeuvebultelaand. De optocht begint om 15.15 uur. Het startsein zal worden gegeven door jeugdprinses Lize en jeugdprins Djaylano.

Het opstellen voor de optocht is vanaf 14.30 uur in de Molenstraat. De eerste deelnemers stellen op vanaf Warme bakker Jac Smit en de volgende deelnemers sluiten hier achteraan. De groepen moeten de aanwijzingen van de verkeersregelaars en andere leden van Stichting Carnaval goed opvolgen.

Grotere groepen vragen we om niet in de Molenstraat, maar eerst op een andere plek te verzamelen. Jullie kunnen dan samen naar de Molenstraat gaan. Als er later nog deelnemers in een groep aansluiten, dan moet er geschoven worden en dat lukt niet altijd meer.

Inschrijven voor de kinderoptocht is via de website www.carnavalzevenbergen.nl of op woensdag 7 februari tussen 14.30 uur en 15.30 uur in dinercafé Van der Hooft.

Alle deelnemers van de optocht krijgen een herkenbaar nummer. De nummers kunnen op woensdag 7 februari tussen 14.30 uur en 15.30 uur in Dinercafé Van der Hooft, Markt 8 worden opgehaald.