Beste Knutsel vriendjes en vriendinnetjes, 

Met het nieuwe motto kunnen jullie weer deelnemen aan de knutselmiddagen bij het Knijnekot aan de Koekoeksedijk zodat we ook dit jaar weer een mooie kinderoptocht krijgen in het Zeuvebultelaand.

 KOMEN JULLIE MEE KNUTSELEN?

 Op zaterdagmiddag 13 januari, 20 januari en 27 januari van 13.30 uur tot 15.30 uur staan we met een heel team klaar om samen met de kullekes van het Zeuvebultelaand iets moois te gaan maken. Jan Dekkers, zorgt er tegen die tijd voor dat ‘t Knijnekot leeg is voor al die vele kinderen die komen knutselen bij ons, plek zat!

 Het programma ziet er als volgt uit:

 Dag 1: plan bedenken en kijken welke materialen je nodig hebt. Mocht je al een idee hebben breng dan rollend vervoer mee dan kan je gelijk al aan de slag. Heb je geen kar, skelter of fiets om te versieren, dan hebben we voldoende rollend materieel beschikbaar en kunnen we dat zeker voor je regelen; komt goed!

 Op dag 2 en 3 gaan we samen verder knutselen aan je carnavalswagen.  

Een week voor de optocht gaan we met zijn allen de wagentjes weer wegbrengen naar onze tijdelijke stalling.

De materialen krijg je van ons zoals karton, verf, hout en we hebben ook handige vrijwilligers om je een handje te helpen als iets niet lukt wat je bedacht hebt. Ook papa’s, mama’s of opa’s en oma’s zijn altijd welkom om te helpen.

Heb je dus tijd en zin meld je dan aan via het mailadres: demeeuwkes@home.nl

Laten we met z’n allen er voor gaan zorgen dat er een mooie lange kinderoptocht gaat komen!!