Ben jij al begonnen met de repetities voor het liedjesfestival?

Op zaterdag 11 november vieren we de start van het (jeugd)carnaval buiten op de Markt. We zijn druk bezig om een carnavalesk en leutig programma voor iedereen in elkaar te zetten. We beginnen ’s middags en gaan door tot in de late uurtjes.

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een liedjesfestival. Het liedjesfestival hoort erbij, maar kan natuurlijk niet zonder deelnemers. Iedereen kan meedoen aan het liedjesfestival: we houden het concept nog even hetzelfde als de voorgaande jaren.

Maken jullie het carnavalslied voor carnaval 2024? Het Zeuvebults carnavalslied moet passen in de sfeer van het Zeuvebults carnaval. De muziek is aanstekelijk, heeft een carnavaleske deuntje en blijft makkelijk tussen de oren hangen. De tekst is carnavalesk, eenvoudig te onthouden en makkelijk mee te zingen. Het is niet verplicht om het nieuwe motto “Ge kentur nié-j-ommeene” in het lied te verwerken, maar het levert je wel pluspunten op als je het wel kunt doen.

Laat voor 15 september via de app of liedjesfestival@carnavalzevenbergen.nl weten dat je mee wilt doen. Als je hulp nodig hebt met de muziek of het schrijven, dan organiseren wij een moment om samen met ervaren tekstschrijvers en muziekmakers jouw/ jullie creatie te maken. Willen jullie laten weten of je hier gebruik van wilt maken?

Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties!

Met een leutige groet van de evenementencommissie SCZ en de jeugdraad.