steun SCZ

Club van 100

Wil je lid van de club van 100 worden, dat kan!  Je bent al lid voor 66 euro per jaar. Hiervoor krijg je een ketting met bruggen en jaarlijks het dropke. Daarnaast wordt je uitgenodigd voor de officiele opening van het carnavalsseizoen in de schuur. Ook krijg je voorrang op het bestellen van kaarten voor het Grijze Kuivenbal en Bont Gemauw. Maar het belangrijkste is dat je diverse openbare activiteiten steunt van Stichting Carnaval Zevenbergen voor jong en oud. 

 

Wil je lid worden stuur een e-mail naar clubvan100@carnavalzevenbergen.nl en wij nemen snel contact met je op. Of vul het contactformulier in op onze contact pagina of druk op onderstaande link.

Vrienden van de stichting

Zonder de hulp van alle vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooi carnaval kunnen vieren in het Zeuvebultelaand. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen!

Lijkt jou het leuk om eens op een andere manier carnaval te beleven? Om nieuwe vrienden te maken waarmee je de leutigste evenementen organiseert? Of ervoor zorgt dat de organisatie achter de schermen op rolletjes loopt?

Dan zoeken wij jou! Stuur een e-mail naar info@carnavalzevenbergen.nl en wij nemen snel contact met je op. Of vul het contactformulier in op onze contact pagina.

Donateurs

Wil je donateur worden, dat kan! Hiermee steun je diverse openbare activiteiten van Stichting Carnaval Zevenbergen. Je bent al donateur voor 11 euro per jaar.

Sponsorpakketten

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het bedenken welke sponsorpakketten wij gaan aanbieden. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden, vul dan het contactformulier in. Dan zullen wij u berichten als we meer weten!

Sponsorkliks

Stichting Carnaval Zevenbergen is aangemeld bij Sponsorkliks. Via dit platform zijn vele webshops te vinden waarbij wij een deel van jullie aankomen als commissie krijgen. 

Via http://shop.carnavalzevenbergen.nl komt u op dit platform terecht waarbij u uw favoriete online winkel kan opzoeken en vervolgens naar hartelust kunt shoppen.

Van uw aankoop bedrag gaat er een klein percentage van uw aankoopbedrag naar Stichting Carnaval Zevenbergen. De inkomsten die hieruit voortvloeien zullen worden gebruikt voor alle projecten die we doen rondom de jeugd en carnaval.

Een aantal websites waarvan wij een deel commissie krijgen  zijn:

  • Bol.com
  • Coolblue
  • Booking.com
  • Jumbo
  • Carnavalsland.nl
  • En heeeeeel veel andere webshops

Het kost u zelf niets extra’s en wij zijn blij met elke euro die we extra binnen kunnen halen! U moet alleen via het eerder genoemde webadres naar uw winkel toe gaan.

Wij ontvangen alleen een overzicht van de transacties die zijn gedaan bij de winkels, maar uw persoonlijke gegevens worden verder niet aan ons bekend gemaakt. Voor ons zijn het dus anonieme ‘donaties’ waar we u bij voorbaat zeer dankbaar voor zijn. 

VRIENDENLOTERIJ

Stichting Carnaval Zevenbergen is sinds 2021 ook aangesloten bij de Vriendenloterij. 
 

De Vriendenloterij is een loterij die organisaties steunt die op wat voor manier dan ook een bijdrage aan de maatschappij leveren of daartoe de ambitie hebben. Van het inleggeld voor deze loterij geeft de Vriendenloterij 50% aan goede doelen en verenigingen, waarbij de koper van het lot kan bepalen naar welk goed doel zijn/haar geld gaat. Geeft de koper/speler geen doel aan, dan gaat de bijdrage naar een van de grote algemene goede doelen.

U wilt meespelen en SCZ steunen?

  • Ga naar de webpagina “Meespelen Vriendenloterij” en dan komt u op het aanmeldingsformulier;
  • Vul het formulier in en bij het kopje “Welk goed doel wilt u steunen?” vinkt u de regel aan ‘Ik steun een club, vereniging of stichting naar keuze;
  • Dan opent een scherm, waar u kunt kiezen voor “Een club of vereniging naar Keuze”. U vult ‘Stichting Carnaval Zevenbergen’ in en vervolgens wordt onze stichting aan uw aanmeldingsformulier toegevoegd.
  • Vul het formulier verder in met uw gegevens en rond de aanmelding af.;

Vanaf dat moment krijgt Stichting Carnaval Zevenbergen van elk lot, waar u mee speelt, 40% van de Vriendenloterij.

U heeft al een lot/loten, maar steunt ons nog niet?

Als u al langer meespeelt  maar wil vanaf nu Stichting Carnaval Zevenbergen gaan steunen, dan kunt u dit laten aanpassen door te bellen naar de Ledenservice van de Vriendenloterij via 088 – 020 1020. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Stichting Carnaval Zevenbergen staat geregistreerd onder BENI nummer 11422.
Lees alles over de Vriendenloterij op hun website

‘Ofleveranciers van Stichting Carnaval Zevenbergen

Bedrijven die een langere periode belangeloos een bijdrage leveren aan de organisatie van het openbaar carnaval in Zevenbergen kunnen door de Ereraad benoemd worden tot ‘Ofleverancier. De bijdrage is overwegend niet financieel maar gaat vaak over spullen en materiaal die we mogen lenen, gebruiken of weggeven. De Ereraad heeft in 2014 voor het eerst besloten om dit te doen. Sinds die tijd zijn er pas 4 ‘Ofleveranciers aangesteld. Het is dus zeker geen predicaat dat je zomaar ontvangt. De bedrijven die ‘Ofleverancier worden krijgen van de Ereraad een oorkonde en een schildje dat zij op kunnen hangen.

Onze ‘Ofleveranciers zijn:

2014      Slijterij Nelis

2018      Access Equipment BV

2020      Hoogdalem Makelaardij

2024      R&R Grondwerken en Funderingstechnieken